Digitalizează vânzarea biletelor de intrare precum și accesul vizitatorilor

Digitalizează vânzarea biletelor de intrare precum și accesul vizitatorilor

Soluție completă de ticketing pentru vânzarea de bilete online la muzee și alte instituții culturale

 • Oferă-le vizitatorilor tăi posibilitatea achiziționării online a biletelor de acces, simplu și rapid, prin plata cu cardul.

 • Limitează interacțiunea umană și evită supraaglomerarea de la casele de bilete, având în vedere situația actuală generată de pandemie.

 • Adresează-te turiștilor străini prin oferirea informațiilor relevante în limba engleză precum și a posibilității de plată online în EURO sau DOLAR.

Bilete vizitatori
Vinde bilete
 • Vinde biletele de acces direct pe site-ul propriu fără a fi nevoie de modificări tehnice precum și pe platforma BookTes.com, fără costuri suplimentare.

 • Listează gratuit instituția culturală (expoziții, evenimente) pe platforma BookTes.com, adresându-te simultan mai multor persoane active în mediul online.

 • Vinde biletele de acces 24 de ore din 24 fără a fi limitat de un program de lucru. Sistemul oferit de BookTes poate fi accesat de orice, de oriunde, la orice oră.

 • Consolidează-ți prezența în mediul online prin intermediul platformei BookTes, cu ajutorul tehnologiei inovatoare oferite de noi.

 • Oferă-le vizitatorilor tăi opțiunea de a se prezenta cu biletul digital direct pe telefonul mobil.

 • Extinde vizibilitatea pe plan național și internațional a muzeului/instituției culturale.

 • Oferă-le vizitatorilor posibilitatea de a achiziționa un bilet unic/museum pass care le garantează accesul la mai multe instituții culturale din subordine sau alte instituții culturale independente.

Aplicatie mobile


Avantajele comercializarii biletelor online la muzee și alte instituții culturale


 • Disponibilitatea online a serviciului 24 din 24 de ore, confirmarea trimisă imediat pe adresa de email/sms, turiștii nu mai au nevoie de numerar, nu se stă la râ nd și, în plus, nici nu mai stau cu grija biletului, pentru ca acesta este pe e-mail sau în contul lor de pe platforma de bilete.

 • Plata se face cu cardul, după confirmarea plății online, biletul se trimite automat pe adresa de e-mail. Validarea biletelor se va face la intrarea în muzeu, prin scanarea codului QR de pe bilet. Codurile QR sunt unice și fiecare permite accesul unei singure persoane la muzeu.

 • Având în vedere că site-urile web sunt mereu accesibile, înseamnă că biletele online la muzee și alte instituții culturale pot fi achiziționate de oriunde și oricând se dorește.

 • În urma finalizării cu succes a unei comenzi online, cumpărătorul primește pe adresa de e-mail furnizată biletele cumpărate, pe care apoi le poate printa pentru a le prezenta la intrarea în muzeu, sau poate prezenta biletele direct pe ecranul telefonului.

Cu ce instituții culturale suntem parteneri?


Sistemul nostru de ticketing a fost implementat la numeroase muzee și instituții culturale, astfel turiștii pot achiziționa biletele de acces la muzee precum și la expozițiile și evenimentele organizate direct de pe site-urile muzeelor cât și pe platforma www.booktes.com.

Muzeul Național de Istorie a României, Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Național al Țăranului Român, Muzeul Județean Buzău, Muzeul Chihlimbarului de la Colți, Casa memorială Vasile Voiculescu, Casa Vergu-Mănăilă Buzău, Muzeul Militar National "Regele Ferdinand I", Complexul Muzeal Oradea (Muzeul Țării Crișurilor), Muzeul de Științele Naturii Prahova (Cele 9 secții), Muzeul Orașului Sinaia, Casino Sinaia, Muzeul Național Bran, Complexul Muzeal Casa Domnească Târgoviște, Complexul Muzeal Iași (Palatul Culturii), Muzeul Satului Bănățean Timișoara, Biblioteca Centrală Universitară “Carol I” și multe altele.

Dorești să digitalizezi și să vinzi bilete online de acces la instituția culturală pe care o reprezinți?


Aplică și noi te vom contacta imediat.

Completează formularul cu detaliile tale (inclusiv instituția culturală pe care o reprezinți) și noi te vom contacta în cel mai scurt timp. Împreună digitalizăm accesul la cultură!


Aplică acum

Alatură-te celui mai complex circuit turistic-cultural